vrijdag 23 november 2012

Instagram

Een smartphone zonder internetverbinding schiet natuurlijk niet op als het gaat om dit VerdiepDing. Daarom heb ik Instagram op m'n iPad geïnstalleerd, een foto tijdens het Digitale Spreekuur van 7Dingen gemaakt en Instagram verbonden met mijn Twitter-account. Dat ging niet meteen goed, maar Instagram heeft een zeer goede helpfunctie waarmee de connectie-problemen zo opgelost waren.
En toen?
Ik loop nu eenmaal niet de hele dag met de iPad in de hand te fotograferen. Niet alleen is dat uitermate onhandig, ik ben bepaald niet onder de indruk van de camerakwaliteiten van de iPad. Echte foto's maak ik met dit mooie apparaat:


Maar laten we wel wezen: de iPad is ook helemaal niet als camera in het leven geroepen, en dit VerdiepDing gaat niet over pixels. Maar over het gebruik van Instagram.
En daar weet ik simpelweg nog niet genoeg van om hier iets zinnigs over te zeggen. Want hoe kun je je huiswerk maken als je hubbie je iPad jat om van te genieten tijdens zijn nachtdiensten en ik het machientje de hele week nog niet in handen heb gehad...
Ik denk dat ik mijn SinterKersthubbie maar lief aan moet kijken voor een nieuwe smartphone met internetconnectie. Al is het maar om mijn huiswerk te kunnen maken.

Wat betreft een bibliotheekaccount voor Instagram: Ding Communications en haar Twitterteam nemen deze vraag onder hun hoede.
Ga ik eens kijken hoe mediawijs ik ben.

2 opmerkingen: