woensdag 7 november 2012

Google+

Hier zat ik met smart op te wachten! Op dit moment is namelijk ook een 7Dingen-publieksgroep bezig die continu bestookt worden met Google+ meldingen, waar wij (de 7Dingen-coaches) een beetje gek van worden...
nu had ik alles zelf uit kunnen zoeken, maar ik vind de Dingen-manier van leren erg prettig, dus ik heb vol ongeduld afgewacht.
Met name Picasa ziet er inmiddels heel anders uit, hierover heeft Rob Coers nog een extra bericht op de Verdiepsite gezet.

Ik had al een tijdje een Google+ account: zie Angel, maar ik deed er helemaal niets mee. Niet uit onwil, maar naast Facebook, Twitter, twee blogs, twee coachgroepen was het wel een beetje genoeg wat betreft mijn sociale activiteiten. Zo heb ik ook een Pintrest account waar ik helemaal nog niets mee doe.
De kring Librarians begint zich langzaamaan te vullen.

Of Bibliotheek Kennemerwaard een Google+ pagina moet aanmaken? Nog niet, is mijn eerste reactie. Google+ heeft zo'n 170 miljoen gebruikers wereldwijd en ik vind het (nog) een te kleine dienst. Ik zal ongetwijfeld van mening veranderen als Google+ gaat groeien.

Een hangout starten? Ik kreeg deze al onder ogen met als titel Hangout:
Daar kan ik niets meer aan toevoegen :)2 opmerkingen: