maandag 18 april 2011

VerdiepDing #30 Google books en e-books

Zoals ik net al blogde, werk ik op dit moment met de iPad. Google geeft aan dat er een app te downloaden is voor de e-books, maar het downloaden lukt dus niet...ook bij Gooreader gaat het niet goed. Er wordt een zip-bestand in Dropbox geplaatst, die ik vervolgens niet kan openen...heb ik nog een hoop te leren, of zijn de diverse applicaties toch niet compatibel met de iPad?
In Google books voer ik een zoekopdracht uit op naam van een familielid en ook al zijn de publicaties niet te lezen, toch wel cool dat er 7 publicaties tevoorschijn komen.

In 2009 werd ik gedurende een paar weken overspoeld met berichten over e-books, en met dank aan BNN en MC Slasaus wordt mijn blogje nu zelfs gebruikt bij 23 Dingen!
Een Kindle heb ik nog steeds niet aangeschaft, op de iPad is wel een boekenkast gevuld, waaruit ik af en toe wel een boek "pak" en lees. Maar er ligt nog een hele stapel papieren boeken op mij te wachten, die hoognodig aandacht verdienen. En waarin ik mij nu ga Verdiepen ;)

1 opmerking:

  1. Je kunt geen Windowsprogramma's installeren op je iPad. Gooreader is alleen voor de Windows desktop.
    De officiƫle iPhone/iPad-app is nog niet in Nederland te downloaden. Kortom je zult het moeten doen met een pdf die je in iBooks kunt importeren, of het boek lezen vanaf je desktopscherm. Er zijn voor de iPhone wel een aantal alternatieve betaalde apps te downloaden. Zoek maar eens op "Google books" in de iTunesstore. Ik ken ze niet en heb ze nog niet uitgeprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen