maandag 14 september 2009

Ding 1, 2, 3 deel 2

Tjonge, mijn pc protesteert vanavond...hij (een pruttelende pc is altijd 'hij') is deze maand 7 jaar oud en lijkt de houdbaarheidsdatum met rasse schreden te naderen...

Ik zat met mijn bordje op schoot dom te zappen en kwam iets tegen dat ik met jullie wil delen. RTL heeft echter nog geen link op de website van Editie NL geplaatst met de uitzending van vanavond. Zodra deze er is, zet ik het wel in een nieuwe blog.

Waar ging het over: de opkomst van e-books met, behalve een bol.com mijnheer, ook drie dames tussen boekenkasten in een bibliotheek. De naam Karen Bertrands kwam te voorschijn. Niet alleen bij de verkeerde dame maar spellen is ook een kunst ;)

Ben ik voor of tegen e-books? In ieder geval niet tegen, maar ik weet nog niet of het iets voor mij is. Een boekenkast met boeken in allerlei formaten en kleuren staat wel leuker dan één glimmende e-reader met een gieg aan boeken.
Zoals één van de dames het wist te verwoorden (en ik "citeer" nu wel heel erg vrij): voor 300 Euro heb ik wel een e-reader zonder 40 boeken, maar nog geen 40 boeken.

Ik hang er nog tussen in. Ik wil het wel proberen (ik doe het op dit moment immers ook), maar ben nog niet bereid er zoveel geld aan uit te geven...

2 opmerkingen:

  1. Oh jee, gemist. Zat met mijn zoon in het zwembad en ik had nog zo willen kijken. Mijn ebookreader is in bestelling. Had al wat ervaring met de vele voorlopers van de Sony, maar was tot nu toe niet heel erg overtuigd. Gaat ook goed op mijn iPhone. Maar nu wordt de prijs aantrekkelijker. Maar nog steeds geen kleurenscherm en internet. En dat terwijl de pdf's die ik lees vol kleur en hyperinks zitten. Ik ga het binnenkort beleven. Het wordt een rode...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een ebookreader en ebooks lijken mij ideaal. Mooi compact, steeds meer mogelijkheden. Op Bol.com staat een leuk informatief filmpje. Ga er eens kijken.
    Ik koop zelden boeken, want als ik ze uit heb staan ze alleen maar te verstoffen in de kast.
    En als je mijn kinderen vraagt waar ik een hekel aan heb, dan zeggen ze in koor "AFSTOFFEN"!

    BeantwoordenVerwijderen