woensdag 12 december 2012

Pinterest

He getver, ligt de WiFi er uit als ik met dit VerdiepDing aan de gang wil...
mijn accountgegevens heb ik inmiddels wel weer uit mijn geheugen gegraven en ik volg inmiddels collega's Maaike K en Raven.
Ik vraag me serieus af of dit voor Angel-privé iets toevoegt. Eigenlijk roept dit bij mij hetzelfde gevoel op als Instagram: ga ik het wel gebruiken? Het is geen onwil, want het ziet er zeer interessant uit, maar ga ik hier tijd voor vrijmaken? Vind ik bloggen, Twitteren en Facebooken eigenlijk al genoeg? Met Google+ ben ik namelijk ook niet bepaald actief.
Zoals al vaker is gebeurd de afgelopen jaren, botsen Angel-privé en Angel-werk weer eens met elkaar. Want ik zie prachtige Pinnen van bibliotheken en in de Informatie Professional van november jl. (artikel en dus link alleen beschikbaar als je er geregistreerd bent) een interessant stukje over Amerikaanse UB's en uitgevers die hun boeken en uitgaven via Pinterest promoten. Angel-werk ziet hier het nut dus weer wel van in.

Aangezien het bieb-WiFi-netwerk er nog steeds uit ligt, zal een nadere Verdieping van Pinterest van mij toch even moeten wachten...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten